arkadaşlar son zamanlarda, pc den mi kaynaklanıyor, yoksa ubuntuda çok uygulama var da yoruyor mu bilmiyorum ama sanki ilk yüklediğime göre biraz yavaş gibi görünüyor. gerçi çok tınlamam ama bazen biraz husursuz ediyor. özellikle de internet, çok garip ki bağlantı kopmadığı halde, net çok yok gibi oluyor. acaip yavaş çalışıyor. sürekli modem fişini çıkarıp takmak zorunda kalıyorum, onda bile bazen oluyor, bazen olmuyor. bazen de biraz bekliyorum sonra birden geliyor gibi. sorun bağlantımda dicem ama bazen win e giriyorum, orda hiç bir sorun yok, tıkır tıkır maşallah

ayrıca amule gibi neti kullanan başka programlar da yok. acaba firefox dan da kaynaklanabilir mi? bir ince ayar falan yapmam gerekir mi? gerçi bir ara nette firefox da hız ayarı diye bişiler çıktı, onu da yaptım ama pek farketti denmez. çok az miktar.
bu arada, ubuntu 5.0.4 kullanıyorum. acaba 5.10 a yükseltmem bir şeyi değiştirir mi? ayrıca aranızda bu son versiyonu 5.10 u kullanıp da 5.0.4 e göre memnun olan var mı? tavsiye eder misiniz?