Bilgiler
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
06 Eylül 2008
Saat: 07:19:40

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
  Arama
  Istatistikler
40872 Mesaj 6983 Konu Gönderen: 618 Üye
Son üye: köftehor
  Kimler Online
152 Ziyaretçi 1 Üye

oytun5555
  Siteler
  Linux Dünyasından
Lapis Wiki

Lapis Wiki

Lapis Wiki - Son değişiklikler [Tr]

Yapılan en son değişiklikleri bu sayfadan izleyin.

Son Mesajlar

Son Mesajlar
[L2L Yeni veya Güncellenen Paket] wine-1.1.1 Gönderen: heartsmagic 05 Eylül 2008
Saat: 19:38:02
[L2L Kurulum] Guncelleme hatası Gönderen: heartsmagic 05 Eylül 2008
Saat: 19:36:32
[L2L Ekran Görüntüleri] Cok sevdim bu lapisi.. Gönderen: heplinux 05 Eylül 2008
Saat: 19:30:00
[Gtk/QT - C/C++] C++ - Gui Gönderen: berte 05 Eylül 2008
Saat: 15:59:20
[Program Kurulum] Fedora 9'da VLC kurulumunda problem Gönderen: raxetul 04 Eylül 2008
Saat: 11:22:53
[Donanım Genel] Klavye İşlemiyor Gönderen: tanercat 03 Eylül 2008
Saat: 13:50:26
[Archlinux] KDE'yi X'e bağlamak Gönderen: huseyin 02 Eylül 2008
Saat: 23:36:21
[Acemi - Genel] Ekran Çözünürlüğü Gönderen: savage-warrior. 02 Eylül 2008
Saat: 22:58:50
Rastgele Ekran Görüntüsü
+  Lapis Forum
|-+  Linux Acemi
| |-+  Acemi - Genel
| | |-+  linux kullanmak istiyorum elimde gelecek 3.0 var
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]   Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: linux kullanmak istiyorum elimde gelecek 3.0 var  (Okunma Sayısı 875 defa)
ozy666
Ziyaretçi
« : 25 Temmuz 2005
Saat: 13:18:28 »

Yeni aldığım dizüstü bilgisayarla birlikte gelecek 3.0 geldi lisansi kullanim klavuzu falan da var sormak istediğim elimdeki linux dağıtımı yeni başlayan biri için uygun mu
bu arada unutmadan sistemime windowsun üstüne kurdum ve kurulum sırasında hiç zorluk çekmedim kullanım klavuzunu takip ederek yükledim
bu dağıtım beim iin iyi mi yoksa mandrake ve ya benzeri bir dağıtımla başlamak daha iyi olabilir mi
bunun dışında adsl modem almak istiyorum linuxta kullanabileceğim bir marka ve model tavsiye ederseniz sevinirim 45-50 $ arasi düşünüyorum
son bir sorum daha var linuxta usb hafiza kartimi nasil kullanabilirim yardimlariniz için şimdiden teşekkürler
ozy666@gmail.com
erkaN kaplaN
Administrator
*GURU* Penguen

Toplam Puanım: +153/-1

« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2005
Saat: 14:30:45 »

Yeni aldığım dizüstü bilgisayarla birlikte gelecek 3.0 geldi lisansi kullanim klavuzu falan da var sormak istediğim elimdeki linux dağıtımı yeni başlayan biri için uygun mu

Hayır değil. Özellikle güncel bir hardware kullanıyorsanız, Gelecek Linux 3.0 sizi büyük ihtimal ile tatmin etmez. Ayrıca GElecek 3.0 çıkalı nerdeyse 1 sene oldu. Birçok güvenlik paketide güncellenmiş durumda değildir (tahmin ediyorum)

Haa bana bir Linux tavsiye edin diye soracak olursan, yeni başlıyanlar aiçin en güzel ve cicili bicili olan SuSE 9.3 gerçekten en üyü başlangıç olur sizin için.

Alıntı
bu arada unutmadan sistemime windowsun üstüne kurdum ve kurulum sırasında hiç zorluk çekmedim kullanım klavuzunu takip ederek yükledim

Ne güzel. :-)

Alıntı
bu dağıtım beim iin iyi mi yoksa mandrake ve ya benzeri bir dağıtımla başlamak daha iyi olabilir mi
bunun dışında adsl modem almak istiyorum linuxta kullanabileceğim bir marka ve model tavsiye ederseniz sevinirim 45-50 $ arasi düşünüyorum

EThernet girişli olan her türlü ADSL modemini hiçbir sorun olmadan kullanabilirsiniz. Türkiyede ne gibi markalar var bilmiyorum fakat Ethernet girişi olan bir adsl modemi size hiç sorun çıkartmadan Linux altınd akullanmanızı sağlayackatır.

Alıntı
son bir sorum daha var linuxta usb hafiza kartimi nasil kullanabilirim yardimlariniz için şimdiden teşekkürler

USB Flash Memory'lerin Kullanılması ...
http://belgeler.linux-sevenler.org/index.php?action=artikel&cat=70&id=580&artlang=tr&highlight=usb%20memory

Bugün Lapis Wikiye göz attınız mı?
Lapis Tanıtım Filmi

Sayfa: [1]   Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Neptune design by Bloc
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.388 Saniyede 28 Sorgu ile Oluşturuldu